Brandbox video

 

CLUB IBIZA is een dance-event dat zich kenmerkt door de herkenbare 'look and feel' van party-eiland Ibiza. Herbeleef je onvergetelijke bezoek aan Pacha, Space of Amnesia, door de optelsom van een unieke locatie, (Inter)nationale top-dj's en vj's, live entertainment en een perfecte afstemming van geluid, licht en special effects. CLUB IBIZA, de ultieme beleving voor Ibiza fans en doorgewinterde partypeople.

Party info>>

Klik hier voor dresscode en VIP kaarten

THE DJ'S

Boy George

boy george

MARC VEDO

Marc-Vedo-toegevoegd-aan-line-up-

DJ Roog

DJ-Roog-bevestigd-voor-Club-Ibiza

StoneBridge

StoneBridge

Mike van Loon

mike-van-loon

Dennis van der geest

Dennis-van-der-geest

ERIC VAN KLEEF

CLUBBIN-MET-ERIC-VAN-KLEEF-

Row Sunshine

ROW-SUNSHINE-ZET-DE-TOON
Tickets

CLUB IBIZA 'THE WARMING UP' / Saturday 22nd june 2013 / Beachclub Vroeger Bloemendaal aan Zee / 14.00 till 24.00 hrs / Dresscode: All White (No Jeans) Line-up: Boy George (UK), Marc Vedo (UK), Roog, StoneBridge, Mike van Loon, Dennis van der Geest, Eric van Kleef, Row Sunshine. Amazing Light & Lasershow, Fabulous VJ's, Giant LED-Screens, Sexy Dancers, Live Animation & Special Effects. Hosted By Diva MayDay
ibiza koop hier je tickets

NEWS

LOVEDELUXX EN IBIZINE SLAAN DE HANDEN INEEN

ibizineLOVEDELUXX heeft de handen ineen geslagen met IBIZINE als mediapartner voor CLUB IBIZA. IBIZINE is hét online magazine voor Ibiza-lovers! Alles wat je moet weten over Ibiza vind je op www.ibizine.nl De do's en don'ts, alles over het leven op Ibiza en natuurlijk het heetste partynieuws rechtstreeks vanaf het party-eiland ! Volg ook de IBIZINE Facebook pagina en kom alvast helemaal in de stemming voor CLUB IBIZA op 22 juni a.s !

StoneBridge hit 'Put 'Em High' sloeg brug naar wereldfaam

StoneBridge Zijn wereldwijde solo-successen 'Put 'Em High' en 'Take Me Away' leverden StoneBridge remix-opdrachten op van niet de minste namen. Zo noemen we o.a Lenny Kravitz, Robbie Williams, Simple Minds, Will Smith, Britney Spears en Patti Labelle. StoneBridge, als dj een vaste- en graag geziene gast in wereldberoemde clubs als Pacha (Ibiza) en Ministry Of Sound (Londen) was jaren niet te zien en te horen in Nederland. Grijp dus je kans op 22 juni !

MARK DOYLE MAAKT PLAATS VOOR STONEBRIDGE

StoneBridge Mark Doyle zal op 22 juni niet aanwezig zijn bij CLUB IBIZA. Omstandigheden nopen hem deze datum op het Britse continent te blijven. Zijn plaats achter de booth zal echter worden ingenomen door niemand minder dan StoneBridge. De Grammy genomineerde dj en top-producer (SE), brak wereldwijd door met ‘Show Me Love’, de befaamde remix van Robin S en zijn latere hit-successen ‘Put ‘Em High’ en ‘Take Me Away’.

OTUMM WATCHES PARTNER LOVEDELUXX EN CLUB IBIZA

OTUMM-WATCHES-NIEUWE-PARTNER-VAN-LOVEDELUXX-EN-CLUB-IBIZALOVE DELUXX is zeer verheugd met Otumm Watches als nieuwe partner van CLUB IBIZA. De Zwitserse fabrikant van kwalitatief hoogstaande ‘lifestyle’ horloges, ziet in deze samenwerking een unieke mogelijkheid hun naamsbekendheid binnen de doelgroep te vergroten. OTUMM ging in 2012 eveneens een partnership aan met Beach Hotel Ushuaia op Ibiza. Daaruit is het inmiddels razend populaire ‘Ushuaia By Otumm’ horloge voortgekomen.

GLAM-QUEEN DIVA MAYDAY HOST MAINSTAGE

Diva-MaydayDragqueen en socialite Diva Mayday zal tijdens Club Ibiza de mainstage hosten. De ongekroonde koningin van de rode loper en het Amsterdamse nachtleven, is een vertrouwd gezicht onder de regelmatige club- en party bezoekers. Zo is Nederlands' bekendste travestiet de bedenker en organisator van de razend populaire' Can You Feel It' avonden in de Amsterdamse Club Air, gebaseerd op de fameuze feesten uit de glorietijd van Club iT.

CHILLEN OP DE LEKKERSTE GROOVES MET ROW SUNSHINE

ROW-SUNSHINE-ZET-DE-TOONMet de komst van Row Sunshine is de line-up van CLUB IBIZA compleet. De Amsterdamse dj/producer en een van de grootste Nationale talenten van dit moment, deelt de booth in de Ibiza Club-Lounge met Eric van Kleef. Een muzikale samenwerking die we de heren rustig kunnen toevertrouwen ...
Partners

Stark DesignPartner Veronica echte hitsVroeger Beach ClubvariphonePartner IbizinetickedscriptBelvedere VodkaMoet & Chandongreat rosé @ great placesTheodoor Interior Concepts